Firma de curatenie Intercom Serv

Firma de curatenie Intercom Serv ofera servicii de curatenie profesionala

Personalul calificat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia. Produsele de curatenie ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc. Produsele recomandate de catre firma de curatenie Intercom Serv, sunt cele biodegradabile, ce respecta normele ecologice si cu ajtorul carora murdaria se indeparteaza usor iar intretinerea este de lunga durata. Va venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatare si cu personal calificat pentru menaj astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat!

Alaturati-va echipei noastre de profesionisti

Trimiteti un CV cu experienta dumneavoastra in domeniu.

Trimite CV

De ce noi?

Cateva din motivele pentru care este obligatoriu sa alegeti firma de curatenie Intercom Serv:

  • Aveti lucruri mai importante de facut cu timpul dumneavoastra – “Nu am timp, trebuie sa fac curat in casa” va suna cunoscut? Lasati curatenia in grija noastra.
  • Personal responsabil, calificat si experimentat – Personalul nostru de curatenie este “ales pe spranceana”.
  • Program flexibil – Vom lucra impreuna pentru a stabili un program de curatenie care sa va multumeasca.
  • Folosim aparate de curatenie profesionale – Spre deosebire de alte firme de curatenie care folosesc aspiratoare de uz casnic, noi folosim aparatele de curatenie profesionala marca TASKI.
  • Satisfactie garantata -  Daca nu sunteti 100% multumit de serviciile de curatenie prestate, vom corecta orice omisiune fara niciun cost suplimentar.

Firma de curatenie Intercom Serv in actiune

Personalul de curatenie “in actiune” la Biblioteca Nationala a Romaniei, inainte de deschidere. Biblioteca Nationala, se numara printre numerosi clienti care ne-au ales pe noi, datorita profesionalismul de care dam dovada.

Intelegem ca un contract este un acord intre doua parti – Dvs. si noi. Pentru fiecare client construim un pachet de servicii de curatenie, care este adaptat la cerintele si bugetul Dvs. Noi credem ca acordul trebuie sa fie flexibil pentru ambele parti, astfel incat modificarile pot fi puse in aplicare si imbunatatiri pot fi aduse, daca este necesar.