Alte servicii

Curatenie industriala

Presupune un grad inalt de calificare si de dotare din punct de vedere logistic, deoarece suprafetele sunt in general mari si cuprind reziduri din cele mai dificile. Curatenia industriala cuprinde curatenia ocazionala sau de intretinere a halelor de productie, a depozitelor, service-urilor auto, benzinarii, etc.

Folosim schele si platforme pentru curatarea tavanelor, grinzilor, corpurilor de iluminat, podelelor si a peretilor in spatii de productie, hale industriale si depozite.

Furnizam servicii de intretinere a podelelor dure, intretinerea suprafetelor de parcare etc.

Cere o oferta

Curatat covoare, mochete, tapiterii, jaluzele

Mocheta/ covorul este o investitie majora a caminului dumneavoastra. Asa cum hainele pe care le purtam trebuie spalate frecvent pentru a-si pastra prospetimea si igiena, asa si mocheta/ covorul necesita curatenie periodica.

Praful si mizeria acumulata tocesc firele, reduc viata mochetei si permit dezvoltarea necontrolata a acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.

Mochetele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana indepartand astfel praful si trebuie spalate in profunzime del putin o data la trei luni.

Firma de curatenie Intercom Serv foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatirii mochetei, metodele folosite fiind spalarea in profunzime prin injectie/ extractie, sau spalarea cu spuma uscata si monodiscul. Substantele si sampoanele folosite sunt ne-toxice, hipoalergice, biodegradabile si se usuca foarte repede.

De asemenea va mai putem ajuta prin curatare canapele, fotolii, coltare, scaune tapitate precum si tapiterie auto.

La sediul clientului:

In acest sens echipele noastre mobile se deplaseaza la sediul clientului, unde in functie de situatia existenta, se alege una din cele doua metode de spalare: injectie/ extractie sau spalare cu spuma activa.
In ambele situatii in prealabil se scot petele si se testeaza rezistenta culorilor la detergentii folositi.
Timpul de uscare al covorului sau mochetei este de aproximativ 3 ore.

La sediul nostru:

Metoda folosita in acest caz este cea a spalarii cu spuma activa, prin frecarea cu monodiscul, iar clatirea se realizeaza cu jet sub presiune cu apa calda.
In acest caz uscarea covorului dureaza minim 3 zile.

Important de stiut este faptul ca tariful pe care il veti gasi in pagina de preturi include si transportul de la si la client.

Ultima tehnologie – curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, metoda semi-umeda ce nu umezeste in profunzime tesatura acestora, prezinta numai avantaje:

  • Conduce la uscarea rapida a covorului;
  • Preantampina aparitia mirosului neplacut;
  • Intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale;
  • Produs ecologic ce nu dauneaza sanatatii;
  • Indepartarea petelor si a muradariei.

Cere o oferta