Eliminarea simpla a petelor

Poate fi frustrant atunci cand cineva varsa vin pe covorul tau nou sau atunci cand iti cad picaturi din masa de pranz pe camasa. O pata este o durere, indiferent unde se produce. Cu toate acestea puteti scapa de aceste pete cu unele produse de curatenie care le aveti in casa.

Petele de pe covor sau mocheta

In primul rand, porniti fierul de calcat. In lipsa detergentului de covoare SANO CARPET TRIGGER DETERGENT COVOARE 750 ml, amesteca doua parti egale de amoniac si apa fierbinte intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza din plin pe pata de pe covor si aseaza un prosop pe zona umeda. Incepeti sa folositi fierul de calcat pe intreaga zona unde se afla pata. Pata ar trebui sa se elimine foarte rapid, urmand ca prosopul sa absoarba pata.

Petele de pe perete

In timp ce multe din petele mici pot fi pur si simplu indepartate cu o carpa umeda, petele mari si persistente au nevoie de mult mai mult. Va recomandam SANO X CREAM DETERGENT CREMA DE CURATAT LEMON 1L, detergent pentru curatarea delicata a suprafetelor lavabile, chiuvetelor, cazilor de baie, marmurei, suprafetelor ceramice, din sticla, emailate, frigiderului, ustensilelor de bucatarie. Aceasta crema contine parfum concentrat de lamaie, un agent puternic de curatare si un ingredient special pentru protectia mainilor.

Petele de pe imbracaminte

Fie ca sunt pete de iarba, de noroi sau pete alimentare, va recomandam SANO MAXIMA MUSK DETERGENT TESATURI 2.5 kg, acest detergent indeparteaza petele persistente de pe tesaturile albe si colorate la orice temperatura. Contine enzime si ODRIL pentru distrugerea microbilor si neutralizarea mirosurilor neplacute.

O solutie foarte simpla pentru eliminarea petelor este folosirea otetului si a apei.